HISTORIEN OM SELSKABET | BYGNINGEN | LEJERNE | KONTAKT |
  Lejerne  
 


Butikken Taraxacum

Taraxacum har et stort udvalg af økologiske varer.

Her er frugt og grønt, korn og gryn, mel og brød, kaffe og teer, ost og mælkeprodukter, kød fra Hanegal, vitaminer og kosttilskud, sæber og cremer, sten og smykker, CD'er og bøger og meget mere.

Brødfabrikken Kornsang

Kornsang starter op i løbet af foråret 2004.

Her vil bl.a. blive produceret de populære langtidsbagte sorte rugbrød, som er fremstillet af brødkorn dyrket af lokale økologiske avlere. Desuden vil der blive bagt brød og boller samt kiks og knækbrød, og der vil blive arbejdet med glutenfrie og allergivenlige produkter.

I samarbejde med spisestedet vil der blive produceret tærter og færdigretter, som enten kan nydes i caféen, købes i butikken eller bestilles via catering.

Cafeen kunstværk

Kaffe, kunst, klude & kloge ord

Kunstværk er kafferisteri, kunsthåndværk og børnetøj - med økologi og omtanke for din sundhed.

Hylderne bugner bl.a. af friskristede økologiske kaffebønner, økologisk børnetøj, slynger til babyer, bløde sækkestole og puder af økologiske kirsebærkerner, der lindrer ømme led på en kold dag.

Endelig er der de lokale kunstneres værker - udført i jern, pil, ler, træ, på lærred og i bogform.

Klinikken Under Solen

Klinikken Under Solen ligger ved siden af butikken. Behandlingslokalet er smukt og harmonisk, og der tilbydes følgende behandlingsformer: Zoneterapi, Bach terapi, massage, body self development system, healing, irisanalyse, fytoterapi, kinesiologi og psykoterapi.